tiistai 27. elokuuta 2013

Puuvillaneule x 2

Kesällä neulottua pikkuneidille puuvillalangasta. Malli fiiliksen mukaan helmasta aloittaen yhtenä kappaleena koko homma, koska kappaleiden yhdistäminen on ei kivaa. Kädenteiden kohdalla lisäsin silmukoita ja jatkoin ympäri suljettuna pääntielle asti kaventaen loppua kohden.
Pinkit resoriosuudet napakkaa resoria, joka syntyy kun oikean silmukan neuloo takaa.


Kaaaauan sitten tein kummitytölle tämän neuletakin. Se on ainaoikeaa neuletta sisältäneenä laajentunut käytössä kuin EU ja mahtuu edelleen huomenna 5 vuotta täyttävälle! Totesin, että uusi pitää tehdä ja tein vähän saman tyylisen. Yllä olevan neulepaidan langat on tämän jämiä ja yllä oleva tehty sen mukaan mitä lankoja mökillä riitti. Alla oleva kummitytön neuletakki on tehty samaan tyyliin kuin paita, mutta takkimuotoisen eestaas helmasta ylöspäin, kainalossa silmukoita lisäten ja yhtenä kappaleena pääntielle kaventaen. Napit kirppispussista.

6 kommenttia:

  1. Onpas toooosi suloisia molemmat! <3 :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä on kauniita neuleita, ottaisin heti meidän tyttöjenkin kaappiin samanlaiset. Kumpa itekkin osaisi. Ihan uteliaisuudesta, kauanko sulla menee suurinpiirtein tällaisen neulomisessa?

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Aikaa en ole koskaan laskenut oikein paperille (näyttäis varmaan epätoivoiselta numerona), mutta yleensä voin tehdä tälläisen pikkuihmisen vaatteen joissakin päivissä - viikossa arjen ohella. Mutta se tarkoittaa telkkarin katsomista joka ilta jonkin verran, kun neulon yleensä vain telkkaria katsoessa ja välillä kyllä tietokone vie siltä aikaa!

    VastaaPoista
  4. Wau! Aivan mielettömän upeat neuleet. Tuo harmaa näyttää ihanalta kirkkaiden punaisten kanssa.

    VastaaPoista
  5. Ihana neule! Tosi söpön mallinen ja ihanat värit =)

    VastaaPoista
  6. Nätti neule.:) Itsekin ajattelin aloittaa tytön neuletunikaa heti kun saan edellisen työn valmiiksi.

    VastaaPoista